U bent hier:

SV Nootdorp

SV Nootdorp

Nieuwsbrief Maart 2014


Van de Kantinecommissie:

Beste barmedewerker,

Het is al weer een poosje geleden dat er een nieuwsbrief van de kantinecommissie verschenen is, dus wij meenden dat dit maar weer eens moest gebeuren.
Maar wat moet er nu in staan als er niet zo veel nieuws is?
Nadat Joost, Joke en Hans de commissie verlaten hebben was het even lastig om de zaak draaiende te houden maar uiteindelijk loopt alles weer.
Natuurlijk zijn er altijd punten voor verbetering vatbaar en daar gaat ook aan gewerkt worden;  in de loop der tijd kan je dus enkele aanpassingen verwachten.

De invulling van het rooster wordt goed bijgehouden en ook goed door jullie gevolgd.
En je weet dat, als je een keer niet kan, wij je willen helpen met vervanging maar probeer het eerst zelf met een ander te regelen en geef het dan door aan de KC.

Wat nog wel eens problemen oplevert is de bardienst tijdens de winterstop; er was dan nooit een regulier rooster maar er worden dan nog al eens inhaalwedstrijden of interne evenementen gepland waarvoor wel bardienst nodig is.
We gaan nu deze dagen doorplannen zodat hiervoor altijd invulling is
Als je deze dagen ingeroosterd bent kan je het beste contact houden met de KC want je kan er rekening mee houden dat de tijden aangepast kunnen zijn, het aantal personen achter de bar kan verschillen of dat de dienst helemaal vervalt.

Blijf je opgeven als Manuela vrijwilligers vraagt voor bardienst buiten het rooster;
Doe dit eens een keer als je het nog nooit gedaan hebt zodat niet altijd op dezelfde mensen een beroep moet worden gedaan.

Over het algemeen gaat het goed met de bardiensten en daar zijn we blij mee natuurlijk.
Uit de groep zijn een paar vragen en opmerkingen gekomen die we toch nog even willen noemen,

Als op zaterdag om 12.00 uur onze keukenprinses, Melanie, begint is het vaak al erg druk in de keuken en wil ze graag iedereen snel iedereen hun bestelling leveren.
Soms zijn dan de gehaktballen nog niet warm en zijn er geen broodjes ham en kaas op voorraad. Daarom  vragen wij  de eerste groepen om er voor te zorgen dat om ca 10.00 uur de gehaktballen opgezet worden en als er even tijd is alvast enkele broodjes ham en kaas te maken en in een plastic zakje in de koelkast op voorraad te houden.

Als het in de keuken erg druk is, zou het fijn zijn als er een barmedewerker de bestellingen in de keuken ophaalt en afroept, zodat Melanie door kan gaan met het bereiden van de bestellingen.

Het is niet prettig als je met je dienst begint en de vorige dienst heeft de koelkasten niet bijgevuld. Dat gebeurd niet bij jou natuurlijk maar geloof ons, het komt voor.
Daarom is er afgesproken dat de barmedewerker(s) van dienst bijgevulde koelkasten achterlaten.
Dus, namens de volgende barvrouw of man, gaarne allen dit (weer) doen.

Laatst is er een vals briefje van € 50,- in de kassa terecht gekomen.
Het blijkt dus echt nodig om het briefgeld te scannen op echtheid.
Wij willen graag dat ieder briefje van € 50,- en als je tijd hebt ook ieder briefje van
€ 20,- te scannen.
Als er een valse tussenzit geef je het terug aan de klant; deze kan ermee naar de bank.

Als je eens met de vraag zit wat je moet doen of hoe je iets moet doen, dan kan je dit nalezen in de HCCAP map; deze ligt in het kastje onder de snoep
Ook ligt hier de Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) schenken map; lees deze eens door en als je er nog geen hebt, haal het certificaat door online enkele vragen te beantwoorden.
Graag een kopie bij de KC inleveren.

Als jullie zelf nog op– of aanmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

Groetjes van Catherine, Manuela, Saskia en Rinus

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com